WELKOM

Allereerst welkom bij TWODAY Wedding Films! Mochten jullie al verloofd zijn, dan willen wij jullie daar van harte mee feliciteren.

Leuk dat jullie een trouwfilm overwegen! Wat ons betreft is een trouwfilm onmisbaar. In een trouwfilm kunnen wij perfect de hele sfeer van jullie bruiloft vastleggen. Andere stellen voor wie wij een film gemaakt hebben zeggen dat ze het geweldig en erg makkelijk vinden om de film even snel aan mensen te laten zien die vragen naar hun bruiloft. Zo heeft iedereen binnen een paar minuten een mooie indruk van jullie trouwdag.

Op deze pagina vinden jullie alle informatie over onze films.

 

ALLEREERST: WAAROM EEN TROUWFILM?

Wij krijgen vaak de vraag: “waarom zouden wij volgens jullie naast fotografie ook een trouwfilm moeten hebben?” Nou, daar hebben wij drie hele simpele redenen voor:

Film bevat meer emotie dan een foto

Een foto bestaat uit één beeld, een film uit 25 beelden per seconde. Hierdoor kunnen wij dat traantje van geluk’ met net wat langer vastleggen dan een fotograaf. Daarnaast versterkt mooie muziek de emotie enorm en beleef je dat mooie moment keer op keer opnieuw als je de film terugkijkt.

Hoe was jullie bruiloft? Nou zo!

Samen met familie of vrienden terugblikken op jullie bruiloft kan met een mooi fotoalbum heel leuk zijn. Maar een fotoalbum is lastig even snel te delen met buitenstaanders. Al helemaal zonder er alle leuke verhalen bij te kunnen vertellen. Een trouwfilm deel je heel makkelijk met al je vrienden en familie. Het bevat het jullie verhaal, waardoor iedereen die het ziet binnen 3-7 minuten een perfecte indruk van jullie bruiloft krijgt.

Beeld + geluid = kippenvel!

Trouwfotos zijn geweldig om terug te kijken, maar wanneer je geluid toevoegt aan beeld krijgt het een hele andere dimensie. Door mooie muziek en audio van de bruiloft te combineren met fantastische beelden, bezorgen wij jullie gegarandeerd kippenvel. Wij hebben al behoorlijk wat stellen betrapt op een traantje bij het terugkijken van hun eigen trouwfilm.

 

WAT VINDEN WIJ BELANGRIJK?

Wij willen trouwfilms maken van de beste kwaliteit. Om die kwaliteit te waarborgen zijn er een aantal punten die wij zelf erg belangrijk vinden:

 

Persoonlijkheid en Betrokkenheid

We vinden het belangrijk dat wij een film maken die bij jullie past. Daarom hechten wij veel waarde aan persoonlijkheid en betrokkenheid. Allereerst willen wij er natuurlijk achter komen wat jullie wensen zijn voor in de trouwfilm.

Ook willen wij weten welke stijl bij jullie past. Bij het ene stel past een trouwfilm in traditionele en romantische stijl. Bij de ander meer een stoere of vintage stijl. De een houdt van een mooi verhaal en de ander juist van geweldige beelden op muziek.

We gaan dan ook graag ruim voorafgaand aan de bruiloft met jullie in gesprek om erachter te komen wie jullie zijn, wat jullie wensen zijn en wat voor stijl film bij jullie past.

Filmische trouwfilms zorgen voor kippenvel

Door gebruik te maken van professionele apparatuur, het kiezen van de juiste muziek en een stukje “storytelling” in de film te verwerken, proberen we van jullie trouwfilm een bioscoopbeleving te maken.

Muziek speelt hierbij een grote rol. Wij zijn goed met muziek en gebruiken muziek om emoties te versterken.

In combinatie met de mooie beelden van jullie trouwdag zorgt dit gegarandeerd voor kippenvel. Dat is ons streven.

Een versterking van jullie herinnering

De trouwfilm moet altijd een versterking van jullie herinnering zijn. Daarom vinden wij het belangrijk dat de trouwfilm perfect aansluit op hoe jullie de dag hebben beleefd.

We zetten daarom tijdens de trouwdag niets in scene: we filmen de dag precies zoals jullie het beleven en leggen daarbij de focus op emotie en persoonlijkheid.

Een herinnering is iets wat je moeilijk kan delen met anderen. Doordat onze trouwfilm een perfect aansluit op jullie eigen beleving van de trouwdag, is het fantastisch om deze te laten zien wanneer je er met vrienden of familie nog eens op terug kijkt.

 

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN TROUWFILM?

Wij maken filmische trouwfilms. Dit doen we vanuit een enorme passie voor beeld, muziek en storytelling. Deze drie woorden zijn daarom ook de basis voor al onze films. Onze films weerspiegelen de emotionele, ontroerende of vrolijke verhalen van onze bruidsparen. Onze films zijn persoonlijk, creatief en van de mooiste kwaliteit. Onze missie: jullie kippenvel bezorgen bij het terugblikken op jullie bruiloft. 

Wij bieden twee verschillende pakketen aan. Ons Standard Pakket bevat een mooie trouwfilm van zo'n 3 - 4 minuten waarbij we ongeveer 8 uur aanwezig zullen zijn op jullie bruiloft. Ons Premium Pakket bevat een wat uitgebreidere trouwfilm van zo'n 4 - 7 minuten, waarbij we ongeveer 12 uur aanwezig zijn. Daarnaast bevat Premium ook een tweede film: je ontvangt naast de trouwfilm ook een complete registratie van jullie trouwceremonie. Zo kun je achteraf nog eens alle toespraken, jullie jawoord en andere mooie momenten van de ceremonie terugkijken.


EXTRA MOGELIJKHEDEN

Hieronder beschrijven we nog een aantal extra mogelijkheden die wij ook kunnen aanbieden!

SAME DAY EDIT

Onze “Same day edit” wordt door alle bruidsparen als een geweldige extra toevoeging ervaren. Het houdt in dat we van de mooiste beelden alvast een montage (met of zonder muziek) maken. Deze montage kan vervolgens tijdens het feest op de schermen worden vertoond. Hierdoor ziet iedereen (ook de avondgasten) wat voor mooie dag jullie al hebben gehad. 

Bekijk hier de tarieven

 
IMG_33341-1024x682.jpg

LOSSE BEELDEN ONTVANGEN

Wij krijgen vaak de vraag of wij de losse beelden kunnen opsturen. Heel logisch, want wij maken een montage met de (volgens ons) mooiste beelden. Dat betekent ook dat we een heleboel beelden niet gebruiken, die voor jullie misschien wel heel dierbaar zijn, maar die jullie anders niet te zien krijgen. Wij kunnen deze beelden tegen een kleine onkostenvergoeding allemaal aanleveren.

Bekijk hier de tarieven

 
STILL VINCENT ELLEN 4.jpg

Ceremonie montage

Wat ook tot de mogelijkheden behoort is een integrale registratie van de trouwceremonie. Naast de trouwfilm, ontvangen jullie dan ook een film waarin alle toespraken volledig zijn vastgelegd. Zo kun je na de bruiloft de mooie woorden van jullie dierbaren en de trouwambtenaar nog eens rustig opnieuw bekijken en beluisteren. Ook kun je zo altijd weer even terugzien hoe jullie elkaar het jawoord gaven. Leuk toch?

Bekijk hier de tarieven

 
Lindsay-Melvin-18-1024x682.jpg

One Minute Facebook Trailer

Een trouwfilm van 5 minuten zit vol persoonlijke verhalen en gebeurtenissen. Niet iedereen wil deze zomaar delen op Facebook of andere social media. Toch missen veel bruidsparen iets wat wel deelbaar is met al hun Facebook vrienden. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een 1 minuut durende teaser te ontwikkelen met de mooiste beelden van jullie trouwdag.

Bekijk hier de tarieven