TROUWCLIP OF TROUWFILM?

Omdat wij voor ieder budget films willen aanbieden maken we onderscheid tussen de trouwfilm en de trouwclip

 

TROUWCLIP

Een trouwclip is een mooie sfeerimpressie van de belangrijkste momenten van jullie bruiloft. Trouwclips worden gefilmd door één cameraman.

 

Film van 2-3 minuten

Eén dagdeel aanwezig (+/- 6 uur)

Korte impressie van jullie trouwdag

Gefilmd door één cinematograaf

Makkelijk deelbaar

Geen dronebeelden

TROUWFILM

Met een trouwfilm kijken jullie op filmische wijze terug op de complete trouwdag, gefilmd vanuit twee perspectieven voor optimale beleving. 

 

Film van 3-7 minuten

Dagdeel of hele dag aanwezig

Filmische film van jullie trouwdag

Gefilmd door twee cinematografen

Persoonlijk

Dronebeelden (indien mogelijk)


 

EXTRA MOGELIJKHEDEN

 

SAME DAY EDIT

Onze “Same day edit” wordt door alle trouwstellen als een geweldige extra toevoeging ervaren. Het houdt in dat we van de mooiste beelden alvast een montage (zonder muziek) maken. Deze montage kan vervolgens tijdens het feest op de schermen worden vertoond. Hierdoor ziet iedereen (ook de avondgasten) wat voor mooie dag jullie al hebben gehad. 

 
IMG_33341-1024x682.jpg

LOSSE BEELDEN ONTVANGEN

Wij krijgen eigenlijk standaard na alle bruiloften de vraag of wij de losse beelden kunnen opsturen. Heel logisch, want wij maken een montage met de (volgens ons) mooiste beelden. Dat betekent ook dat we een heleboel beelden niet gebruiken, die voor jullie misschien wel heel dierbaar zijn, maar die jullie anders niet te zien krijgen. Wij kunnen deze beelden tegen een kleine onkostenvergoeding allemaal aanleveren.

 
STILL VINCENT ELLEN 4.jpg

Ceremonie montage

Wat ook tot de mogelijkheden behoort is een integrale registratie van de trouwceremonie. Naast de trouwfilm, ontvangen jullie dan ook een film waarin alle toespraken volledig zijn vastgelegd. Zo kun je na de bruiloft de mooie woorden van jullie dierbaren nog eens rustig opnieuw bekijken en beluisteren. Ook deze film bevat het jawoord, het geven van de ringen, e.d. zonder dat er in geknipt wordt.

 
Lindsay-Melvin-18-1024x682.jpg

One Minute Facebook Trailer

Een trouwfilm van 5 minuten zit vol persoonlijke verhalen en gebeurtenissen. Niet iedereen wil deze zomaar delen op Facebook of andere social media. Toch missen veel trouwstellen iets wat wel deelbaar is met al hun Facebook vrienden. Daarom bieden wij altijd de mogelijkheid om een 1 minuut durende teaser te ontwikkelen met de mooiste beelden van jullie trouwdag.